zzz

Wednesday, December 15, 2010

ada hikmah di sebalik kelembapan internet

gua tak tau apsal gua bersemangat nak post entri ni . nak kate gua minum kopi jantan , gua tak pernah minum .

ok korang semua pernah tengok iklan tm yang paling baru kan . iklan yang internet unifi . gua tengok iklan tu gua dah pasang cita cita . bila gua dah kerja, ada rumah besar, semua besar, mau yang besar, gua nak pasang internet yang tm unifi tu .

memang laju gila la wa cakap luuu ... bak kata sam, laju dowhhh . kalau korang tengok youtube ke, korang dah tak payah nak pause dulu dah . tekan je play . takde buffering wa cakap luu sekali lagi . akak aku kate, kalau korang nak tengok mubi mubi, korang tengok je guna tm unifi ni . apa apa mubi pun . semua ada .

lepas ni banyak la kes pembuangan baby gua ramal sebab internet dah laju gila vavi . nak tengok porn pun tak payah nak tunggu lama lama . gua cakap macam gua dah berpengalaman . betul tak gua cakap, kalau internet dah laju, nak buat ape pun takde masalah . nak dunlod buleh ape ape pun boleh .


kesian baby ni .

6 comments:

JAI said...

Salam Ahmad Durrah,

Wahh pelakon tuhh..hehe..menarik presentation blog nie..rasa-rasa boleh pegi jauh nie.

Dah mcm blog terbangtinggitinggi pun ado..hehe..takpe nama lain2.

Kalau masih baru cuba rajin-rajin blog walking.Study dgn blogger2 otai sperti MelRomeo, Eyriqazz.

Jangan lupa cuba sapa blogger terkenal mcm redmummy,beautifulnara.

Rajin-rajin masuk kontest

All the best to you bro semoga berjaya dalam dunia blogging.

I follow you

ahmad durrah said...

tenkiu tenkiu pakcik JAI .

pakcik JAI baik la . hehe

Heidi Shafiq said...

gunakan ke arah kebaikkan.. :)

Greg Ben Ben said...

oyeahh nice.

tenkiu heidi jenguk blog aku ni..

Greg Ben Ben said...
This comment has been removed by the author.
Greg Ben Ben said...

aku akan gunakan ke arah kebaikan. tengok la... kalau boleh